×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1054

Menu
RSS

Η φαντασίωση του…εξωγήινου!

Ο/η σύντροφός σου είναι τόσο μονόχνοτος ή συνεσταλμένος που κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο σεξ; Μήπως φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι αν είναι κάποιο εξελιγμένο είδος ρομπότ;

Το διαφορετικό στο sex!

Μην περιμένεις ότι στην αρχή της σχέσης θα ζήσεις τον απόλυτο αισθησιασμό και το παράφορο πάθος. Αυτά θα επέλθουν σιγά σιγά, με την εγγύτητα.

Μην αγνοείς τα συναισθήματά σου!

Τα συναισθήματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα σύστημα πληροφόρησης που μας ενημερώνει για την κατάσταση που βρίσκεται το σώμα μας μετά από τις σκέψεις που κάναμε. Είναι ένας προστατευτικός μηχανισμός που δεν πρέπει να αγνοούμε.

Πότε επαναστατούν άντρες και γυναίκες

Τις περισσότερες φορές συμβιβάζεται η γυναίκα στη σχέση γιατί είναι πιο ανεκτική, προσπαθεί να διαφυλάξει τη σχέση ώστε να οδηγηθεί σε γάμο, να διατηρήσει την αρμονία ώστε να μη διαλυθεί η οικογένεια ή για να υπάρχει ένας πατέρας για τα παιδιά.

Η αβάσταχτη ανυπαρξία του…sex!

Έχουμε αναλάβει τόσες ευθύνες, έχουμε βάλει τόσους στόχους κι αυτό που καταφέραμε είναι να φτιάξουμε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και ασφυκτικές πιέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για σεξ, που είναι η μέγιστη απόλαυση.

Αυξήστε τις κοινές εμπειρίες

Οι κοινές εμπειρίες ενδυναμώνουν τη σχέση. Γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, αποδράστε και κάντε κάτι καινούριο ή κάτι εντελώς «τρελό» για τα δικά σας δεδομένα.

Οι σκέψεις σου είναι κύματα ενέργειας

Ο Σίγκμουντ Φρόιντ υποστήριζε ότι οι σκέψεις είναι οι πρόβες των πράξεών μας! Πράγματι, η σύγχρονη επιστήμη αποδεικνύει ότι οι σκέψεις δεν είναι σαν απλά συννεφάκια κειμένου όπως βλέπουμε στα καρτούν αλλά ηλεκτρικές ώσεις μέσα στα κύτταρα του εγκεφάλου μας,
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next